DO 2 GOSTA

22 m²

KUPATILO

KABLOVSKA

WIFI

Dopalo nam se sto smo mogli zadnji dan da ostanemo duže u sobi.
man
Mirko
Bosna i Hercegovina

Apartmani Zrenjanin

Studio 3

Ne planirate da se dugo zadržite u Zrenjaninu, ali treba vam moderan smeštaj i udobno prenoćište?

Iako nam je žao što ne možete da ostanete duže, drago nam je da vam kažemo da smo svaku sobu, studio i aparman uredili tako da u njima uživaju kako redovni posetioci i zaljubljenici u naš grad tako i slučajni prolaznici.

Studio 3 krasi elegantan dizajn sa razigranim detaljima i kvalitetan nameštaj. Naravno, na raspolaganju su vam i svi elementi, neophodni za opušten i relaksiran odmor kao što su klima uređaj, moderna tuš kabina, mekana i kvalitetna posteljina na bračnom krevetu i ormar gde možete da odložite svoje stvari.

Takođe, možete uživati u jednom od mnogobrojnih kablovskih TV kanala na velikom LCD ekranu ili pak, zahvaljujući brzom bežičnom i besplatnom internetu, u sadržajima po sopstvenom izboru.

Dakle, kakav god razlog da vas dovodi u naš voljeni grad, potrudili smo se da vam smeštaj u Zrenjaninu ostane u lepom sećanju.

Pa ipak, čak iako će vaša poseta Zrenjaninu trajati sasvim kratko, predlažemo vam da makar prošetate starim jezgrom Zrenjanina i uživate u lepim zdanjima iz XIX i XX veka. Obećavamo, nećete zažaliti.

Dopalo nam se sto smo mogli zadnji dan da ostanemo duže u sobi.
man
Mirko
Bosna i Hercegovina