DO 2 GOSTA

19 m²

KUPATILO

KABLOVSKA

WIFI

Sve je novo čisto i uredno. Osoblje ljubazno. Prijatan ambijent.
women
Nataša
Srbija

Apartmani Zrenjanin

Studio 2

Spremate se na boravak u Zrenjaninu, ali još niste pronašli pravo prenoćište. Svratite u Apartmane Zrenjanin, u samom centru grada, jer ovde će uvek biti mesta za vas.

Studio 2 je odličan izbor za romantičan vikend udvoje jer je prostor namenjen za odmor, i opuštanje dve odrasle osobe. Ovaj moderno i elegantno uređen boravak sadrži i detalje koji će vam omogućiti da se osećate zaista posebno.

U spavaćem delu na raspolaganju vam je bračni krevet presvučen kvalitetnom i mekanom posteljinom. Kupatilo je novo, moderno opemljeno i sa svim neophodnim elementima za udoban boravak, dok u kuhinjskom delu ovog zanimljivog studija možete demonstrirati svoje kulinrasko umeće.

Osvetljenje se tokom večeri može podešavati kako ko voli, baš kao i temperatura, kako zimi, tako i leti.

No, kakav bi to opuštajući odmor za dvoje bio, da ne možete da uživate u omiljenim kablovskim kanalima? Zato vam je na raspolaganju veliki tv sa LCD ekranom, a zahvaljujući brzom i besplatnom wi-fi internetu u našem Studiju 16 možete uživati i u sopstvenim sadržajima.

Ipak, predlažemo vam da svoj boravak u Zrenjaninu iskoristite da držeći se za ruke prošetate pored jedne od reka, zamislite želju prelazeći jedan od mostova i uživate u romantičnoj atmosferi koja dominira centrom našeg voljenog grada.

Sve je novo čisto i uredno. Osoblje ljubazno. Prijatan ambijent.
women
Nataša
Srbija