DO 2 GOSTA

20 m²

KUPATILO

 KABLOVSKA

icon wifiWIFI

APARTMANI ZRENJANIN

STUDIO 18

Znamo koliko potraga za odgovarajućim privatnim smeštajem može da bude naporna. Znamo i da želite da vam bude udobno i prijatno, čisto i lepo.

Upravo iz tog razloga smo odlučili da našim gostima ponudimo baš sve što im je potrebno kako bi im smeštaj u Zrenjaninu ostao u najlepšem sećanju.

Od komfornog dela studija predviđenog za spavanje, sa udobnom i mekanom posteljinom,  preko kuhinjskog kutka sa svim elementima za pripremu omiljenih poslastica, pa do modernog i elegantnog kupatila, sve je uređeno tako da ne morate da brinete ni o čemu.

Zahvaljujući besplatnom Wi-Fi internetu možete uvek da budete u toku, a na raspolaganju vam je i veliki izbor kablovskih kanala tako da možete i da se opustite gledajući omiljenu seriju na velikom LCD ekranu.

Imate i mogućnost da temperaturu u ovom studiju podesite onako kako vam najviše odgovara.

Mi smo se pobrinuli smo se da ovaj privatan smeštaj u Zrenjaninu bude upravo ono čemu ste se nadali kada ste za njim tragali, pa i više od toga.

A vi? Pobrinite se da što više uživate u Zrenjaninu, našem voljenom gradu i da nam se, kad god vas put nanese ponovo vratite.

For this price, more than enough. We are totally satisfied. Also, the breakfast was great.

Marko

Srbija