DO 2 GOSTA

20 m²

KUPATILO

KABLOVSKA

WIFI

Za ovu cenu, više nego dovoljno. Potpuno smo zadovoljni. Takođe, doručak je bio odličan.
man
Marko
Srbija

Apartmani Zrenjanin

Studio 18

Znamo koliko potraga za odgovarajućim privatnim smeštajem može da bude naporna. Znamo i da želite da vam bude udobno i prijatno, čisto i lepo.

Upravo iz tog razloga smo odlučili da našim gostima ponudimo baš sve što im je potrebno kako bi im smeštaj u Zrenjaninu ostao u najlepšem sećanju.

Od komfornog dela studija predviđenog za spavanje, sa udobnom i mekanom posteljinom, preko kuhinjskog kutka sa svim elementima za pripremu omiljenih poslastica, pa do modernog i elegantnog kupatila, sve je uređeno tako da ne morate da brinete ni o čemu.

Zahvaljujući besplatnom Wi-Fi internetu možete uvek da budete u toku, a na raspolaganju vam je i veliki izbor kablovskih kanala tako da možete i da se opustite gledajući omiljenu seriju na velikom LCD ekranu.

Imate i mogućnost da temperaturu u ovom studiju podesite onako kako vam najviše odgovara.

Mi smo se pobrinuli smo se da ovaj privatan smeštaj u Zrenjaninu bude upravo ono čemu ste se nadali kada ste za njim tragali, pa i više od toga.

A vi? Pobrinite se da što više uživate u Zrenjaninu, našem voljenom gradu i da nam se, kad god vas put nanese ponovo vratite.

Za ovu cenu, više nego dovoljno. Potpuno smo zadovoljni. Takođe, doručak je bio odličan.
man
Marko
Srbija