DO 2 GOSTA

17 m²

KUPATILO

KABLOVSKA

WIFI

Lokacija odlicna,usluga odlicna,sve je cisto i uredno.
women
Zvezdana
Srbija

Apartmani Zrenjanin

Studio 17

 Treba vam mesto na kom ćete moći na miru da se pripremite za poslovne obaveze u Zrenjaninu? Ili za odmor nakon istih? Ne tražite dalje, na pravom ste mestu.

Naš moderno opremljen i funkcionalan Studio 17, učiniće da vaše prenoćište u Zrenjaninu i Apartmanima Zrenjanin bude mnogo više nego samo prijatno.

Posao i klijenti ne čekaju nikoga, zato smo obezbedili brz wi-fi kako biste mogli da radite dok boravite kod nas. Naravno, internet je za sve naše goste besplatan. Veliki LCD TV je tu za predah od mnogobrojnih obaveza, a možete ga gledati iz udobnosti svog kreveta. Sigurni smo da ćete na jednom od mnogobrojnih kablovskih kanala pronaći sadržaj koji je baš po vašem ukusu.

 

Ako odaberete baš ovo prenoćište u Zrenjaninu, moći ćete da se naspavate jer smo birali udobne i mekane krevete, kao stvorene za miran san. Deo studija pak, predviđen za kuhinju, sadrži sve elemente koji će vam omogućiti da se okrepite i uživate u omiljenim zalogajima.

Prostor po potrebi možete zagrejati ili rashladiti, a ni moderno opremljeno, elegantno kupatilo neće vas razočarati, jer iako svedeno sadrži sve što vam je potrebno.

Sve je tu da se osećate baš kao kod kuće.

Pa ipak, sad kad ste pronašli novo omiljeno prenoćište u Zrenjaninu, gradu koji se ponosi sa čak 10 mostova, gradu u kome je odabrao da živi čuveni frontmen Partibrejkersa, Cane i u kome se održava jedan od omiljenih letnjih festivala, iskoristite priliku, upoznajte ga, zavolite dođite nam opet.

Lokacija odlicna,usluga odlicna,sve je cisto i uredno.
women
Zvezdana
Srbija