DO 4 GOSTA

30 m²

KUPATILO

 KABLOVSKA

icon wifiWIFI

APARTMANI ZRENJANIN

STUDIO 1

Ukoliko ste u potrazi za smeštajem u Zrenjaninu na pravom ste mestu. Studio 1 je idealan izbor za društvo, do četiri odrasle osobe ili za četvoročlanu porodicu, jer je dizajniran tako da ispuni sve vaše potrebe, uključujući i onu najvažniju, da se odmarate u prijatnom i opuštenom ambijentu.

U delu studija predviđenom za dnevni boravak smeštena je udobna sofa na razvlačenje, stočić i stolica, a kad vam se prispava  u delu ovog smeštaja koji je predviđen za spavanje, očekuju vas mekani i udobni kreveti obučeni u kvalitetnu posteljinu. Tu je i kuhinja sa svim neophodnim elementima da sebi pripremite omiljenu klopu, topli napitak ili osvežavajuće pićence.

Kupatilo je novo, moderno opemljeno i sa svim neophodnim elementima za udoban boravak. Osvetljenje se tokom večeri može podešavati kako ko voli, baš kao i temperatura, i to i zimi i leti.

Naravno, ni jedan smeštaj ne bi mogao da se pohvali da ispunjava vaše potrebe ukoliko ne biste mogli da pratite svoje omiljene kablovske TV kanale, i to na velikom LCD ekranu.

Svoje pak utiske i doživljaje iz Zrenjanina uvek možete da podelite sa prijateljima putem društvenih mreža zahvaljujući brzom i stabilnom Wi-Fi internetu, koji je za naše goste uvek besplatan.

Apartmani novi,lepo uredjeni sa jako udobnim krevetima.Gospodja koja vodi posao veoma ljubazna i predusretljiva.Apartmani u samom centru kod pešačke zone.Sve pohvale.

Goran

Srbija