DO 2 GOSTA

17 m²

KUPATILO

KABLOVSKA

WIFI

Dorucak je fenomenalan,osoblje ljubazno i spremno da sve ucini kako bi gost bio zadovoljan.
man
Aleksandar
Austrija

Apartmani Zrenjanin

Soba 13

Apartmani Zrenjanin se nalaze u srcu grada. A sve najznačajnije istorijske građevine, statue, kao i brojni kafići i restorani, nalaze se u blizini čak i pešice.

Kao iu svim sobama, deo našeg smeštajnog kapaciteta, enterijer sobe 13 je moderan i potpuno opremljen. Zahvaljujući prijatnoj atmosferi u sobi, lako ćete se opustiti i zasluženo odmoriti.

Odmah ispred kratkog hodnika je ulaz u veću prostoriju, dok je sa leve strane prostrano kupatilo sa staklenom tuš kabinom.

Videćete da su dva odvojena kreveta, prekrivena visokokvalitetnom posteljinom, udobna, savršena za miran san i radosne snove. A tu je i orman sa velikim ogledalom, tako da možete odložiti svoje stvari.

Laminatne pločice odličnog kvaliteta pokrivaju pod. A dva velika prozora sa roletnama omogućavaju obilje prirodnog svetla u sobi 13 tokom dana, dok uveče možete podesiti osvetljenje kako želite.

Takođe, na raspolaganju vam je i klima uređaj, tako da možete jednostavno regulisati temperaturu, bilo da želite da zagrejete ili ohladite prostor.

Tokom boravka u sobi 13, možete uživati u jednom od TV kanala na našem velikom LCD ekranu. Zahvaljujući kablovskoj televiziji, lista kanala je ogromna. A ako želite da radite ili želite da uživate u drugom sadržaju, možete koristiti i besplatnu Vi-Fi vezu.

Na kraju, pozivamo vas da odvojite malo vremena i prošetate njegovim mirnim ulicama ili proćaskate sa našim ljubaznim sugrađanima čak i ako je vaš put u Zrenjanin poslovno vezan.

Dorucak je fenomenalan,osoblje ljubazno i spremno da sve ucini kako bi gost bio zadovoljan.
man
Aleksandar
Austrija