DO 2 GOSTA

17 m²

KUPATILO

 KABLOVSKA

icon wifiWIFI

APARTMANI ZRENJANIN

SOBA 13

Apartmani Zrenjanin smešteni su u samom srcu grada, gde su vam kulturni spomenici, te brojni kafići i restorani nadohvat ruke.

Soba 13 deo je naših smeštajnih kapaciteta i njen enterijer je moderno uređen i opremljen, a prijatna atmosfera koja u sobi vlada omogućiće vam da se opustite i odmorite.

Iz kraćeg hodnika sobe ulazi se u veću sobu, dok se sa leve strane nalazi prostrano kupatilo sa staklenom tuš kabinom. Dva velika kreveta su presvučena kvalitetnom posteljinom, udobna i kao stvorena za miran san. Tu je i ormar sa velikim ogledalom.

Pod sobe obložen je kvalitetnim laminatom. Soba 13 je veoma dobro osvetljena tokom dana, što omogućavaju dva velika prozora sa roletnama, a tokom večernjih sati osvetljenje je moguće prilagoditi. Pored navedenog, u sobi je instaliran i klima uređaj koji veoma lako, po potrebi i hladi i zagreva prostor.

Tokom boravka u sobi, možete uživati u televizijskom programu na velikom LCD televizoru. Zahvaljujući kablovskim kanalima, izbor je veliki, a ukoliko imate posla ili želite da uživate u drugim sadržajima, na raspolaganju vam je i besplatan bežični internet.

No, čak iako vas je put u Zrenjanin naneo poslom, pozivamo vas da odvojite bar malo vremena da prošetate njegovim spokojnim ulicama ili popričate sa našim ljubaznim i nasmejanim sugrađanima.

Dorucak je fenomenalan,osoblje ljubazno i spremno da sve ucini kako bi gost bio zadovoljan.

Aleksandar

Austrija