Prednosti kratkoročnog najma apartmana u Zrenjaninu

U potrazi za privremenim smeštajem, kako za poslovne putnike, tako i za putnike sa porodicom, pronalazak smeštaja po svojim afinitetima, najčešće predstavlja izazov u gradu koji posećujete prvi put. Ako vas obaveze ili vreme za odmor ograničavaju na kraći boravak u Zrenjaninu, apartmani su najfleksibilniji, ekonomski prihvaljiv izbor, a pored toga nude i druge beneficije za putnike:

 

 

Privatnost

Ako odaberete apartmanski smeštaj, definitivno ćete uživati sve beneficije privatnosti na najvišem nivou. Osim toga, ne postoji prijavnica na kojoj morate da ostavljate ključ kada izlazite niti da čekate na recepcionera kada želite da se vratite u svoj smeštaj. Imate potpunu kontrolu nad ključevima, pa vas osoblje apartmana koje brine o higijeni neće uznemiravati ako u toku boravka ne želite određene usluge.

Prostornost

Ono što najčešće smeta putnicima koji biraju da borave u hotelima je skučenost i nedostatak prostora. Iako postoje hoteli u kojima možete rezervisati predsedničke apartmane i obezbediti sebi luksuz, cena ovakve usluge nateraće vas da dobro razmislite o komforu vašeg smeštaja. S apartmanima nije takav slučaj. Najčešće su namenjeni za boravak veće grupe ljudi, porodica ili parova. Samim tim, cena po osobi je neuporedivo manja nego u hotelskom smeštaju.

Pripadnost

Domaćinski osećaj igra veliku ulogu u kvalitetu boravak ali i u njegovoj dužini. Čak iako ste daleko od kuće na kraći vremenski period, osećaj pripadnosti se neće drastično promeniti u apartmanskom smeštaju. Najam apartmana ima i svoje druge prednosti – pored osećaja pripadnosti, lakše ćete dobiti savete lokalanog stanovništva iz prve ruke i priliku da razmenite utiske o gastronomiji, kulturnoj ponudi i noćnom životu grada.

Nezavisnost

Besplatan Wi-Fi, kuhinja, kupatilo, samo za Vas, definicija su doma kada ste udaljeni od vašeg. Osećaj nezavisnosti koji Vam pružaju apartmani ogledaju se i u piću možete popiti kada god poželite, jesti bez vremenskih limita posluge obroka, možete kuvati kafu baš onako kako I kada ste to naumili, pa čak i veš operete van obavezujućeg programa kao što je slučaj u hotelima.

Ako, pak, imate posebnih zahteva, vlasnik apartmana gotovo po pravilu će Vam izaći u susret, što nije slučaj u hotelima sa strogim pravilima. Zauzvrat im uvek možete ponuditi dobru recenziju na bukingu, Guglu i sličnim platformama. Osim toga, možete pozvati goste na večeru ili druženje, što u hotelima ne biste imali mogućnost. Naravno, u granicama zakona i lepog ponašanja – onako kako se osećate i ponašate u sopstvenom domu.

Odnos cene i kvaliteta

Ako vam je budžet ograničen, najbolje rešenje je upravo iznajmljivanje apartmana jer će vam uštedeti novac, a ponuditi visok nivo usluge, u poređenju sa hotelskim smeštajem. Vlasnici apartmana su neretko I spremni da Vam izađu u susret I koriguju cenu ukoliko u apartmanu boravi više osoba, ili ste na putovanju sa malom decom, što će u konačnom zbiru sačuvati popriličnu količinu novca. Uporedite i uverite se sami – apartmani su definitivno isplativija solucija od bilo kog drugog tipa smeštaja.

Raznolikost ponude Apartmana Zrenjanin

Apartmanima Zrenjanin Vam nude moderan i udoban smeštaj u samom centru grada. Na atraktivnoj lokaciji, ali skriveni od buke, naši apartmani su idealan izbor za one koje posao ili zadovoljstvo dovodi na kraći period.

U ponudi apartmana nalaze se 4 apartmana, 6 studija I 3 sobe kompletno opremljene kako za kraći, tako I duži boravak u Zrenjaninu. Klima uređaj, neograničen besplatan internet, kompletno opremljena kuhinja I kupatilo, kao I širok izbor televizijskih kanala.

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u Zrenjaninu učini što prijatnijim, kako bi se osećali bolje nego kod svoje kuće. Posetite nas na adresi Svetozara Markovića br. 4 ili vaš smeštaj rezervišite pozivom na +381 63 497 423.

Takođe bi vas moglo zanimati