PREDLOG APARTMANA ZA ROMANTIČNI VIKEND

Studio 2 Apartmani Zrenjanin

Planirate romantično putovanje sa voljenom osobom? Odlučili ste se za Vojvođansku mirnu jesen i potraban vam je idealan smeštaj za sva vaša čula.

Dobro došli u grad kulture, mostova, mladih, sporta, kulture i zanimljive arhitekture. Duga istorija ovog grada pružiće vam nezaboravne trenutke, kao i naši Apartmani koji nude sve na dohvat ruke. Luksuz i komfor koji se pamti.

Smeštaj podređen vama i vašoj voljenoj osobi

Završena letnja sezona odmora nije razlog da na sličan način ne uživate i tokom jeseni – Vaše je da donese dobro raspoloženje, a za lep san i odmor brinemo mi! Nalazimo se u užem centru grada Zrenjanina, okruženi znamenitostima grada kroz koje ćemo Vas u nastavku sa zadovoljstvom sprovesti.

Za pravi romatični vikend, Apartmani Zrenjanin posebno izdvajaju 3 apartmana gde smo obratili pažnju na detalje i sve podredili vašem užitku.

Apartman 1

Dizajniran tako da ispuni sve vaše potrebe, uključujući i onu najvažniju, da se odmarate u prijatnom i opuštenom ambijentu.

U delu apartmana 1 predviđenom za dnevni boravak smeštena je udobna sofa na razvlačenje, stočić i stolica, a kad vam se prispava – u delu ovog smeštaja koji je predviđen za spavanje, očekuju vas mekani i udobni kreveti obučeni u kvalitetnu posteljinu. Tu je i kuhinja sa svim neophodnim elementima da sebi pripremite omiljenu klopu, topli napitak ili osvežavajuće pićence.

Za potpuni doživljaj pre rezervacije, možete ga pogledati i u 360 verziji ovde.

Apartman 2

Ovaj moderno i elegantno uređen studio sadrži i detalje koji će vam omogućiti da se vi I vasa voljena osoba osećate zaista posebno.

Apartman 2 je odličan izbor za romantičan vikend udvoje jer je prostor namenjen za opuštanje dve odrasle osobe. U spavaćem delu na raspolaganju vam je bračni krevet ušukan od diretne sunčeve svetlosti. Kupatilo je novo, moderno opemljeno i sa svim neophodnim elementima za udoban boravak, dok u kuhinjskom delu ovog zanimljivog studija možete demonstrirati svoje kulinrasko umeće.

Osvetljenje se tokom večeri može podešavati kako ko voli, za potpuni užitak i kreiranje pogodne atmosfere.

Apartman 3

Apartman 3 krasi elegantan dizajn sa razigranim detaljima i kvalitetan nameštaj.

Naravno, na raspolaganju su vam i svi elementi, neophodni za opušten i relaksiran odmor kao što su klima uređaj, moderna tuš kabina, mekana i kvalitetna posteljina na bračnom krevetu i ormar gde možete da odložite svoje stvari.

Ovaj apartman je primeren kako kraćim tako i dužim posetama.

Ako se pitate šta možete obići u Zrenjaninu tokom boravka, predlažemo Vam:

Trg slobode

Mesto koje morate obići da biste osetili duh ovog mirnog grada. Većina najznačajnijih objekata u gradu je upravo na ovom mestu. Trg je prepoznatljiv po baroknom zdanju Gradske kuće, Rimokatoličkoj katedrali zaštitnika Svetog Ivana Nepomuka, Gradskoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“, spomeniku kralju Petru I Karađorđeviću, palati Narodnog muzeja i zgradi Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, sa najstarijom pozorišnom salom u Srbiji.

Glavna ulica

Nosi naziv Kralja Aleksandra I Karađorđevića i skup je luksuznih građevina koje su građene u drugoj polovini XIX veka i početkom XX. Šetnjom kroz ovu ulicu možete osetiti duh vremena sloja ljudi koji su živeli u raskošnom bogastvu. Ovaj grad nudi velika ponudu restorana koja će vaše putovanje učiniti kompletnim.

Okolina Zrenjanina

Ukoliko budete planirali da odete na pešačku turu, odigrate partiju golfa ili posetite neke od prirodnih lepota, sve informacije i zanimljivosti možete pronaći ovde.

 

Posebne pogodnosti za posete tokom praznika

Tokom poslednjeg meseca u 2021. imaćete priliku da rezervišete Vaš apartman unapred i obezbedite ambijent vredan stvaranja uspomena. Ukoliko dolazite iz pravca Beograda ili Novog Sada, kreirali smo upute da nas što lakše pronađete!

Obezbedili smo vam besplatan parking i internet, za odmor bez briga i dodatnih troškova.

Pozovite nas na 063 497 423 ili popunite kotakt formu i mi ćemo pozvati Vas!

Dobrodošli!

Takođe bi vas moglo zanimati