Peti Banatski Festival Vina u Zrenjaninu

Peti Banatski Festival Vina u Zrenjaninu

Peti „Banatski Festival Vina“ u Zrenjaninu – održaće se 18. maja u prelepom ambijentu Gradske bašte. Ovaj događaj je praznik za ljubitelje vina, koji će imati priliku da dožive najbolje što vinari iz celog regiona mogu da ponude. Festival će takođe obuhvatati nastupe lokalnih muzičara i izložbe tradicionalnih zanatskih proizvoda.

Šta „Peti Banatski Festival Vina“ nudi?

Festival vina nudi idealnu priliku za upoznavanje sa vinskim putevima Banata i pravljenje nezaboravnih uspomena. Ulaz na festival je besplatan, a posetioci će moći da iznajme čaše za degustaciju, što im omogućava potpuno uživanje u raznovrsnosti ukusa koje vinari nude. Organizatori su mislili na sve, pripremivši posebne pakete za iznajmljivanje čaša i uživanje u vinima.

Smeštaj nakon festivala

Nakon dana ispunjenog uživanjem u vinu i druženju, naši apartmani pružaju savršeno mesto za odmor i opuštanje. Smješteni blizu svih glavnih atrakcija, naši apartmani su opremljeni svim neophodnim sadržajima, pružajući udobnost i kvalitetan smeštaj svim posetiocima Zrenjanina.

Dodatne informacije o Petom Banatskom Festivalu Vina

Za više informacija o festivalu i opcijama smeštaja, posetite našu web stranicu ili kontaktirajte našu službu za goste. Ovo je izuzetna prilika da doživite srž vinske kulture Banata.

Takođe bi vas moglo zanimati