Zrenjanin u prazničnoj euforiji

Zrenjanin i klizalište na Trgu Slobode u centru grada

Zrenjanin odiše novogodišnjom euforijom koja je uveliko počela širom Srbije, pa tako i u našem gradu. Poznato je da je decembar, mesec raznoraznih dešavanja po celom gradu – pozorištima, centru, ali i noćnim klubovima.

 

Iako je Zrenjanin miran i ušuškan gradić, bez prevelike gužve, jurnjave i haosa, to ne znači da nećete moći da uživate u prazničnim zanimljivim događajima koji vas očekuju tokom ovog meseca.

 

Provešćemo vas kroz najzanimljivija dešavanja kojima možete prisustvovati i tako ove hladne, zimske dane ispuniti toplinom, smehom i dobrim raspoloženjem.

 

Pridružite nam se na nekoj od zanimljivih predstava u pozorištu Toša Jovanović

 

Za sve one koji vole da uživaju u sjajnim predstavama, mjuziklima ili u lutkarskim predstavama sa svojim mališanima, ne smete propustiti fenomenalni repertoar za mesec decembar.

 

21.12. i 28.12. očekuju vas zanimljive novogodišnje predstave na lutkarskoj sceni gde će se i roditelji i bake i deke, ali pre svega oni najmlađi ludo zabavati. Pored toga, ni velika scena vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

Poznato je da pozorište Toša Jovanović, ima najstariju, ali i najlepšu scenu u čitavoj zemlji, a ukoliko nam ne verujete, eto još jedan razlog da ga posetite.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=“2060″ img_size=“medium“ alignment=“center“ css=“.vc_custom_1586506268690{margin-top: 30px !important;}“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1586505758493{margin-top: 30px !important;}“]

Kapa, šal, rukavice i pravac na klizalište

 

Odličan razlog da napustite toplinu svog doma – montažno klizalište na Trgu slobode. Ukoliko želite da osetite zimske čarolije na pravi način onda ne smete da propustite da se provozate barem jedan krug na ledu. Klizalište će biti u funkciji od 15. decembra pa sve do 15. februara 2020. godine i očekuje se prava zabava na klizaljkama.

 

Posetite novogodišnji vašar na Trgu slobode

 

Novogodišnji vašar je svakako nešto što nikako ne sme da vam promakne ove zime. Provedite vreme sa svojim klincima upravo ovde jer ih očekuje svakodnevni zabavni program u kojem će moći da uživaju od 25. decembra pa sve do 15. januara 2020. godine, dok će novogodišnji vašar biti otvoren za sve od 15. decembra. Da li postoje lepše uspomene od onih koje su nastale sa vašim najbližima i to upravo na novogodišnjim vašarima? I mi mislimo da ne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=“2062″ img_size=“medium“ alignment=“center“ css=“.vc_custom_1586506372776{margin-top: 30px !important;}“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1625756014860{margin-top: 30px !important;}“]

Dobar provod u centru grada

 

Poznato je da Zrenjanin nema tako bogati noćni život, međutim mesto gde je luda žurka i provod za pamćenje zagarantovan, jeste kafe bar „Mistik“. Već ovog vikenda, očekuju vas dve nezaboravne žurke. U petak ćete moći da čujete već dobro poznate taktove, dok vas u subotu očekuju najpoznatiji hitovi kako strane, tako i domaće muzike. Ko zna šta nas tek očekuje do kraja meseca! Ne propustite priliku da to i proverite.

 

Decembar je tek počeo, a toliko toga ima da se vidi, čuje, poseti, zar ne? Budite sigurni da ćete, ukoliko ste u Zrenjaninu, ovog meseca sigurno ispisati najlepše uspomene. Očekujemo vas na nekoj od predstava, klizalištu, novogodišnjem vašaru ili se možda sretnemo u noćnom životu. Uživajte u zimskim čarolijama i posvetite se sebi i svojim najbližima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=“2064″ img_size=“medium“ alignment=“center“ css=“.vc_custom_1586506383687{margin-top: 30px !important;}“][/vc_column][/vc_row]

Takođe bi vas moglo zanimati